Visual

NOT 2021: ‘vernieuwend onderwijs en opvang’

NOT 2021 hét startpunt om alles te weten te komen over de laatste innovatie en ontwikkelingen in de onderwijswereld. Het is een hybride vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het primair of voortgezet onderwijs.

Het is eindelijk weer mogelijk om elkaar fysiek te spreken en ontmoeten. Dit kan dan ook op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) van 30 november t/m 4 december 2021 in Jaarbeurs, Utrecht. Laat je inspireren door het brede aanbod van exposanten. Bezoek interessante sessies in de Studielokalen en Exposantentheaters en wissel kennis uit met vakgenoten.

Vernieuwend onderwijs en opvang
Deze editie van de NOT staat in het teken van ‘vernieuwend onderwijs en opvang’. Hierbij natuurlijk veel aandacht voor leren en werken op afstand en de nieuwste digitale leermiddelen. Het evenement is dan ook een ‘hybride event’. Dat betekent een mix van live vakevent én online connecties maken en sessies terugkijken. Zo hoef je niets te missen. Kortom: volop interactie, zowel op de beursvloer als online!

Aanmelden
Je kunt je gratis aanmelden via de website van de NOT. Klik hier om naar de website te gaan.