Visual

Open dag Het Metrum 4 februari

Op Praktijkcollege Het Metrum in Leiden staat leren door doen centraal. Lijkt je dat ook wat? Kom eens kijken tijdens de Open Dag op zaterdag 4 februari 2023! De open dag is van 10.00 tot 12.00 uur op de Vijf Meilaan 137 in Leiden.

Iedereen doet mee!

Praktijkcollege Het Metrum is een speciale school, waar passend onderwijs normaal is. We dagen leerlingen uit hun talenten optimaal in te zetten. Dit doen we door een onderwijsaanbod dat zoveel mogelijk aansluit bij het regulier onderwijs. Uiteraard passend bij de motivatie en mogelijkheden van de leerling. Iedereen doet mee bij ons! Zo ook in ons nieuwe rolstoelvriendelijke gebouw. Het gebouw aan de Schubertlaan wordt momenteel gerenoveerd, verduurzaamd en uitgebreid. Op Het Metrum bieden verschillende praktijkvormen aan binnen en buiten de school om ervaring op te doen. Maximaal zelfstandig zijn is het doel.

Informatieavond ouders

Voorafgaand aan de open dag, is er een informatieavond voor ouders. Deze is op dinsdag 24 januari 2023. De informatieavond is online via Teams en start om 19.30 uur. Inschrijvers ontvangen hiervoor een link via e-mail.

Inschrijven Open Dag

Inschrijven voor de Open Dag van Het Metrum kan via de website.

We zien je graag op de Open Dag van Het Metrum in Leiden!

Praktijkcollege Het Metrum maakt onderdeel uit van stichting Resonans speciaal onderwijs.