Visual

Praktijkcollege Het Metrum blijft gesloten tot 1 juni

Minister-president Rutte kondigde op dinsdag 21 april jl. aan dat de so-scholen weer heropenen. De voortgezet (speciaal) onderwijs-scholen, waaronder Praktijkcollege Het Metrum, blijven in ieder geval tot juni gesloten. De opvang voor leerlingen met ouders in een cruciaal beroep blijft op dezelfde manier functioneren.

Vitale bedrijfstakken

Wanneer beide ouders in vitale bedrijfstakken werken zoals de zorg en politie/brandweer, kunnen zij aanspraak maken op opvang.

Als in een gezin een van ouders een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zelf de kinderen op te vangen als dat kan. Als dat absoluut niet lukt, kan er een uitzondering gemaakt worden op de richtlijn en kunnen ouders een beroep doen op de school.

Klik op de link voor de lijst met cruciale beroepsgroepen. Voor deze ouders zullen niet zieke medewerkers de opvang verzorgen, mits uw kind geen klachten heeft. Het vervoer dient u zelf te regelen. Wij snappen dat we u mogelijk in een lastige positie brengen, maar het zijn uitzonderlijke tijden. Wij zijn dagelijks van 9.30 – 11.30 uur voor vragen bereikbaar op 06 41 91 96 34.

Wij hopen op uw begrip: de gezondheid van onze leerlingen staat voorop!