Visual

Welkom op Het Metrum

Werken bij Resonans betekent ruimte voor eigen inbreng. Je biedt kansen voor leerlingen in het speciaal onderwijs. Ook op Praktijkcollege Het Metrum mogen we weer nieuwe collega’s verwelkomen. Daar zijn we erg blij mee!

De heer Brukx is leerkracht geweest binnen het zml-onderwijs en gaat volgend jaar een klas draaien op Het Metrum. De heer Visser gaat lessen op locatie geven (LOL) en onderwijst onze leerlingen binnen de brancheopleiding Logistiek. Hij heeft ervaring opgedaan binnen het mbo. Onze derde nieuwe collega is mevrouw Kuijt. Zij heeft met plezier gewerkt binnen ‘s Heerenloo en gaat nu bij ons werken als onderwijsbegeleider en leerkracht.

Onderwijsvak in

Mevrouw Swanevelt komt vanuit de reisbranche en wil nu het onderwijsvak in. Zij gaat bij ons werken als onderwijsassistent. Tenslotte verwelkomen we de heer Vuijk. Hij gaf het vak Groen op de Leo Kannerschool. Bij ons komt hij de leerwerkplek Groen versterken en gaat lesgeven binnen de LOL Groen. We zijn blij met zijn ruime ervaring in dit vak.

We nemen per 1 mei afscheid van mevrouw Sybesma. We bedanken haar voor de inzet en collegialiteit bij Het Metrum. Zij heeft een andere baan gevonden in het voortgezet onderwijs. Wij zijn heel blij dat mevrouw Volker klas 2A tot aan de zomervakantie gaat begeleiden.