Visual

Meekijken tijdens Open Week Het Metrum

Een week lang opent Praktijkcollege Het Metrum eind maart de deuren voor wie nieuwsgierig is naar werken in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Onze school voor voortgezet onderwijs in Leiden maakt graag kennis met jou! Geen dag is er hetzelfde. Welke dag kies jij?

Een kijkje in het dagelijks schoolleven

In de Open Week van 20 tot en met 24 maart geven we een kijkje in het dagelijkse schoolleven. Het team van leerkrachten, onderwijsbegeleiders en andere specialisten laat zien hoe zij elke dag met hart en ziel bijdragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen. Onze medewerkers krijgen daarbij de ruimte om dingen anders te doen en zijn niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Maximale zelfstandigheid en minimale afhankelijkheid

Maximale zelfstandigheid en minimale afhankelijkheid; daarop is het onderwijs op Praktijkcollege Het Metrum gericht. We rusten onze leerlingen zo toe dat zij alle kansen kunnen benutten, in vervolgonderwijs, dagbesteding of werk én in hun vrije tijd.

Welke kleur geef jij eraan?

Zien hoe dat in de praktijk werkt en welke kleur jij daaraan kunt geven? Kom dan bij ons kijken en loop een dagdeel mee op onze locaties. Ook stagelopen op het vso is mogelijk.

Bel of mail voor een afspraak op Praktijkcollege Het Metrum.

Bekijk hier de poster.

Het Metrum is onderdeel van Resonans speciaal onderwijs.