Visual

Nieuwsgierig naar werken in het speciaal onderwijs?

Wij kunnen je vertellen dat het bijzonder, leuk en uitdagend is! Praktijkcollege Het Metrum organiseert van 8 tot 11 maart 2022 een Meeloopweek. Je kunt dan vrijblijvend een kijkje nemen bij onze school voor voortgezet speciaal onderwijs in Leiden. Een prachtige kans om een keer ín een school mee te maken of werken in het speciaal onderwijs wat voor jou is. Loop een dagdeel mee, ontmoet boeiende leerlingen en ervaar onze manier van werken.

Optimale ontwikkelkansen
Het onderwijs op Praktijkcollege Het Metrum is in principe eindonderwijs. Wij leiden op tot arbeid. Wij bereiden onze leerlingen voor op de reguliere arbeidsmarkt of voor een arbeidsplek of dagbesteding in een beschutte werkomgeving. In een enkel geval kan een leerling doorstromen naar vervolgonderwijs. Werk je graag met oudere kinderen? Wil jij onze leerlingen ook optimale ontwikkelkansen bieden? Kom dan zeker langs.

Leren door doen
Op onze school staat leren door doen centraal staat. We bieden verschillende praktijkvormen aan binnen en buiten de school om ervaring op te doen. Maximaal zelfstandige leerlingen is het doel en gevarieerd werk is het absoluut.

Bekijk hier de poster van de meeloopweek.

Interesse? Neem dan contact op voor een afspraak!